Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Diddy: Κατηγορείται ότι βίασε 13χρονη μαζί με 2 διάσημους ακόμα σε πάρτι μετά τα VMA του 2000

Diddy: Η «βιτρίνα» των white parties και η θορυβώδης πτώση

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο κορίτσι μαζί με δύο άλλες διάσημες προσωπικότητες σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards το 2000.

Η 37χρονη σήμερα γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Combs στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Κυριακή (20/10), στην οποία ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν πήγε σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει για λίγο επειδή ένιωσε «ζαλισμένη» από ένα ποτό που είχε πιει κατά τη διάρκεια του πάρτι στις 7 Σεπτεμβρίου 2000.

«Αμέσως μετά, ο Combs, μαζί με έναν διάσημο άνδρα και μια γυναίκα, μπήκαν στο δωμάτιο», αναφέρει η 19σέλιδη κατάθεση, που περιήλθε στην κατοχή του Deadline. «Ο Combs πλησίασε επιθετικά την ενάγουσα με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και της είπε: "Είσαι έτοιμη για πάρτι!"».

Ο Combs, που ήταν τότε 30 ετών, φέρεται να «πέταξε» το κορίτσι, που δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα, προς έναν άλλο άνδρα διάσημο, που αναφέρεται ως Celebrity A, ο οποίος προχώρησε στην αφαίρεση των ρούχων της νεαρής κοπέλας καθώς αυτή «αποπροσανατολιζόταν όλο και περισσότερο».

«Η ενάγουσα κρατήθηκε κάτω από τον Celebrity A, ο οποίος τη βίασε κολπικά, ενώ ο Combs και η Celebrity B, μια γυναίκα, παρακολουθούσαν», υποστηρίζει η αγωγή. «Αφού τελείωσε ο διάσημος άνδρας, ο Combs στη συνέχεια βίασε κολπικά την ενάγουσα, ενώ ο Celebrity Α και η Celebrity Β παρακολουθούσαν».

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Combs προσπάθησε να αναγκάσει το θύμα να του κάνει στοματικό σεξ, αλλά εκείνη αντιστάθηκε χτυπώντας τον στο λαιμό, οπότε σταμάτησε. Στη συνέχεια δραπέτευσε από το δωμάτιο και έβαλε τον πατέρα της να την πάρει από το πάρτι.

«Μετά την επίθεση, η ενάγουσα έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής της», αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Ο Μπάζμπι κατέθεσε τουλάχιστον πέντε νέες αστικές αγωγές στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Αν και οι ενάγοντες δεν κατονομάζονται στα δικαστικά έγγραφα, περιγράφονται ως δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που ήταν 13 ετών κατά τη στιγμή του φερόμενου βιασμού στα VMAs.

Ένας από τους άνδρες και οι τρεις γυναίκες κατηγόρησαν επίσης τον ιδρυτή της Bad Boy Records, ο οποίος είναι σήμερα 54 ετών, ότι τις νάρκωσε.

«Θα αφήσουμε τους ισχυρισμούς στις κατατεθείσες καταγγελίες να μιλήσουν από μόνοι τους και θα εργαστούμε για να δούμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε ο Μπάζμπι σε δήλωσή του στο NBC News την Κυριακή. «Αναμένουμε να καταθέτουμε υποθέσεις σε εβδομαδιαία βάση κατονομάζοντας τον κ. Combs και άλλους ως κατηγορούμενους, καθώς συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία και να προετοιμάζουμε τις καταθέσεις».

Η νομική ομάδα του Combs σε δήλωση που περιήλθε στην Page Six ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, στις νομικές τους άμυνες και στην ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας. Στο δικαστήριο θα επικρατήσει η αλήθεια: ότι ο κ. Combs δεν έχει ποτέ επιτεθεί σεξουαλικά σε κανέναν -ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Μπάζμπι ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 άτομα σε αστικές αγωγές που κατηγορούν τον Combs για πρωτοφανή σεξουαλικά εγκλήματα που εκτείνονται σε διάστημα τριών δεκαετιών.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το νεότερο θύμα του Combs ήταν μόλις 9 ετών όταν ο ράπερ του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ο Μπάζμπι υποστήριξε επίσης ότι αρκετές διασημότητες συμμετείχαν στις επιθέσεις του Combs.

Ο Combs έχει επιμείνει στην αθωότητά του μέσω των δικηγόρων του, καθώς έχει δεχτεί έναν καταιγισμό κατηγοριών τους τελευταίους μήνες.

 

Tags
Back to top button