Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Διασκέδασε με φίλους στον Σάκη Ρουβά η Καλομοίρα (φωτό)

Ανανεωμένη και με νέο λουκ είναι αυτές τις μέρες η Καλομοίρα που άλλαξε το μήκος στα μαλλιά της, φόρεσε τα καλά της και βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους της στα μπουζούκια. Η παρουσιάστρια του Blue Room του Rising Star βρέθηκε με την καλή της φίλη Γιάννα Τερζή στο Κέντρο Αθηνών και διασκέδασε ως το πρωί. 

Με total black outfit που άφηνε να φανεί η καλλίγραμμη σιλουέτα της (μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της) η Καλομοίρα διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Πάολα και την Τάμτα και δεν σταμάτησε να χαμογελά. 

Λίγες ώρες πριν τη βραδινή της έξοδο μάλιστα, εμπιστεύτηκε τα χέρια του έμπειρου κομμωτή της και άλλαξε τα μαλλιά της. 

Η Καλομοίρα, μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής ανέβασε στο Instagram, video με την Γιάννα Τερζή από τη βραδινή τους έξοδο και τα μηνύματα των φίλων της έπεσαν βροχή!

Δες φωτογραφίες:

Tags
Back to top button