Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: «Το σύνολο του πορίσματος για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα»

Μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιχείρησε να προκαταλάβει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι το σύνολο του πορίσματος για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος εν συνεχεία θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Στις αντιδράσεις που ακολούθησαν (ναι, υπήρξαν αντιδράσεις, αν και η συνέντευξη ήταν στην κρατική τηλεόραση), με αιχμή την επισήμανση ότι ο κ. Τζανακόπουλος επιχειρεί να προκαταλάβει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ο ίδιος επιχείρησε να εξηγήσει ότι το πόρισμα περιγράφει με σαφήνεια ποινικά αδικήματα, εξ ου και συμπεραίνει ότι ο εισαγγελέας θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια των εργασιών της Εξεταστικής αποδείχθηκε ότι «το τρίγωνο της διαπλοκής ζούσε και βασίλευε» στη χώρα, προσπαθώντας να αποκρούσει τις αιτιάσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι προέκυψε πως δεν υπάρχει διαπλοκή.

Tags
Back to top button