Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από νυχτερινό μαγαζί

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν - ο ένας σοβαρά - όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μπέρμιγχαμ κι ενώ βρίσκονταν έξω από ένα δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και βρήκαν τους πέντε τραυματίες, με τον έναν εξ αυτών να φέρει πολλαπλά τραύματα και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε σοβρή κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ενώ εξακολουθεί να αναζητά τον οδηγό και το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών. Σύμφωνα με τις αστυνομικές εκτιμήσεις, ο οδηγός έριξε σκόπιμα το οχημά τους πάνω σε πεζούς. «Αντιμετωπίζουμε το περιστατικό αυτό ως στοχευμένη επίθεση και ενισχύουμε τις περιπολίες μας στην περιοχή σήμερα» ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας.

Tags
Back to top button