Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσινγκτον: Με τις πολιτικές της σε Ουκρανία - Μέση Ανατολή ο Μπάιντεν ωθεί τον κόσμο προς «πυρηνική καταστροφή»

Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ωθεί τον κόσμο προς μια πυρηνική καταστροφή, υποστήριξε Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσινγκτον Ανατόλι Αντόνοφ σε συνέντευξή του στο ρωσικό κανάλι Channel One.

«Είπα στους Αμερικανούς, έχω πει στους συναδέλφους μου στον Λευκό Οίκο και στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ότι ωθείτε (τον κόσμο) προς μια πυρηνική καταστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διπλωμάτης.

«Εννοώ την ουκρανική κρίση και τις τρέχουσες πολιτικές των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Υποστηρίζουν μια πλευρά (σ.σ Ισραήλ) στη σύγκρουση, και αυτό δεν συμβάλλει καθόλου στην ειρήνη», πρόσθεσε.

Η Ρωσία κατέσχεσε κεφάλαια της J.P. Morgan και άλλων δυτικών τραπεζών κόβοντας το σκοινί με την Δύση και τις ΗΠΑ


Ο Αντόνοφ είπε επίσης ότι προσπάθησε να εξηγήσει την «ουσία» των τροποποιήσεων του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο ρωσικό πυρηνικό δόγμα σε αξιωματούχους του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Αυτό το θέμα έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, γιατί, στην ουσία, οι Αμερικανοί διεξάγουν τον πόλεμο εναντίον μας, αλλά με τα χέρια Ουκρανών», είπε ο πρέσβης.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τις επικείμενες τροποποιήσεις στο πυρηνικό δόγμα στις 25 Σεπτεμβρίου σε μια μόνιμη συνεδρίαση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Μεταξύ των προτεινόμενων τροποποιήσεων είναι η ερμηνεία ως επίθεση, της υποστήριξης οποιασδήποτε πυρηνικής δύναμης σε μια μη πυρηνική χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία, και οι εγγυήσεις για μια πυρηνική απάντηση σε μια επίθεση στη σύμμαχο της Ρωσίας Λευκορωσία. Ο κατάλογος των χωρών και των στρατιωτικών συμμαχιών και των στρατιωτικών απειλών στις οποίες εφαρμόζεται η πυρηνική αποτροπή πρόκειται να επεκταθεί.

Tags
Back to top button