Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

B. Λεβέντης: «Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι εκλογές πλησιάζουν»

Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας ότι « δεν είναι αυτά τα πραγματικά νούμερα. Η Ένωση Κεντρώων, για παράδειγμα, είναι κάτω από το 3%. Δεν έχουμε όμως δώσει και ούτε ένα ευρώ σε εταιρείες δημοσκοπήσεων και ως εκ τούτου δεν τρέφουν και μεγάλες αγάπες για το κόμμα μας. Η δύναμή μας όμως είναι ο λαός και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει και το ποσοστό μας θα είναι έκπληξη».

«Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι εκλογές πλησιάζουν, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος των νέων μέτρων και θα δραπετεύσει πηγαίνοντας την χώρα στις κάλπες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός στην προκειμένη περίπτωση επιθυμεί τον σταυρό και όχι την λίστα», δήλωσε, σε εκδήλωση του κόμματος στην Ερέτρια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Για τις συνεργασίες των κομμάτων, ο κ. Λεβέντης τόνισε «τα 9 σημεία που στείλαμε στον Α. Τσίπρα, αυτά θα στείλουμε και στον κ. Μητσοτάκη εφόσον μας ζητήσει συνεργασία. Και όλα τα υπουργεία να μου δώσουν, δεν μπαίνω σε μια κυβέρνηση που δεν θα σεβαστεί τις θέσεις μας».

Για τις μεταγραφές βουλευτών, επανέλαβε ότι «το τίμιο και πολιτικά ορθό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα που σε επέλεξε, να παραδίδεις την έδρα και μετά να πηγαίνεις όπου θέλεις. Μεγαλύτερο αδίκημα, βέβαια είναι για αυτούς που στεγάζουν αποστάτες».

Για το ΠΑΣΟΚ δήλωσε «ότι το εγχείρημα της διεύρυνσης θα αποτύχει και υπογράμμισε πως η ψήφιση της ενισχυμένης αναλογικής, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συνεργασία με το κόμμα της ΝΔ».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΚ άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν είναι καινούργιο κόμμα, ήρθαν ψηφοφόροι και στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησαν ένα κόμμα εξουσίας και βολέματος» και πρόσθεσε «αν κάποιοι στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι όλα πάνε καλά τότε πρέπει να... κοιταχθούν».

Tags
Back to top button