Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Λεβέντης: «Ο Τσίπρας αισθάνεται ότι αν δεν πάει σε εκλογές θα φτάσει στο 3%»

Οι εκλογές ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Λεβέντης με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση που είχαν για το Κυπριακό, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αν και ο κ. Λεβέντης δεν είπε περισσότερα για το τι ήταν αυτό που του είπε ο πρωθυπουργός για τις εκλογές, εντούτοις δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real FM, ότι «ο πρωθυπουργός είναι ανήσυχος». «Αυτός θα πάρει τις αποφάσεις του. Είναι προσωπικό του θέμα το αν θα καταφύγει σε εκλογές. Το θέμα είναι ότι αν δεν καταφύγει σε εκλογές, αυτό βλέπω εγώ ότι αισθάνεται, θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν το ΠΑΣΟΚ 3%. Είναι ένα κόμμα που ήταν κρατικοδίαιτο, σήκωσε το βάρος ενός ακροδεξιού προγράμματος. Το υλοποιεί, το υλοποιεί με ωριμότητα, με σοβαρότητα. Πρέπει να το πούμε. Ενα ΣΥΡΙΖΑ αγρίμι της Αριστεράς έγινε αρνάκι του καπιταλισμού και τα υπογράφει όλα. Αλλά έχουν κουραστεί πια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι κατάρρευση και αν δεν κάνει εκλογές θα τραβήξει έναν Γολγοθά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει να είναι σαν το ΠΑΣΟΚ».

Οι κ.κ. Λεβέντης και Τσίπρας συζήτησαν, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και για το θέμα της αξιολόγησης με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ανήσυχος. «Είναι ανήσυχος ο πρωθυπουργός. Είναι ανήσυχος γιατί τίθενται θέματα για συντάξεις και για εργασιακά. Είναι ανήσυχος γιατί θέτουν οι ξένοι, όχι μόνο μέχρι το 2018 να γίνει αυτό το πακέτο, αλλά να προεξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του προγράμματος και μετά. Δεν δέχονται οι ξένοι να συζητήσουμε μόνο μέχρι το 2018. Ζητούν εξασφαλίσεις και πέραν του 2018» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. 

Tags
Back to top button