Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Κικίλιας: «Απαντήσεις σε έξι ερωτήματα για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι» (βίντεο)

Απαντήσεις σε έξι ερωτήματα για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι ζήτησε σε έκτακτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας: 

- Υπήρχε μέχρι 30 Ιανουαρίου σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τη Ρότσιλντ;

- Γιατί επέλεξε ο πρωθυπουργός να συναντηθεί μόνος του χωρίς τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ;

- Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Ρότσιλντ;

- Ο Πάνος Καμμένος γνώριζε αν ο κ. Τσίπρας ταξίδευε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να συναντήσει τη Ρότσιλντ; Παραμένει σταθερός στις απόψεις του για τη συγκεκριμένη εταιρεία;

- Με ποιον συναντήθηκε στο Παρίσι ο ΓΓ της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου;

- Ποιοι ήταν οι συνεπιβάτες του Αλέξη Τσίπρα από το ταξίδι στη Λισαβόνα στο Παρίσι;

«Περιμένουμε τη λίστα επιβαινόντων» συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες χωρίς κόστος εχει παρέλθει».

«Η σιωπή είναι ομολογία ενοχής. Για εμάς τίθεται μείζον πολιτικό ζήτημα» κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Tags
Back to top button