Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Β. Αποστόλου: «Από την αρχή των κινητοποιήσεων είχα καλέσει τους αγρότες σε έναν ουσιαστικό διάλογο»

«Είχα από την αρχή των αγροτικών κινητοποιήσεων καλέσει τους αγρότες σε έναν ουσιαστικό διάλογο. Η συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων είναι η πρώτη που γίνεται με αγρότες οι οποίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε κινητοποιήσεις», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ενόψει της συνάντησης της Παρασκευής με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι: «φιλοδοξούμε να είναι μια συνάντηση, όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκτός από εμένα, θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, περιβαλλοντικά».

«Οι αγρότες», σημειώνει ο κ. Αποστόλου, «έχουν εμπειρία και γνώση του χώρου τους. Αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πάντα μέσα από τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις βγαίνουν και ουσιαστικά αποτελέσματα».

«Ξεκινάμε λοιπόν», καταλήγει, «με κοινή πρόθεση, αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από την πλευρά των αγροτών, να συζητήσουμε σε βάθος και ουσιαστικά και να καταλήξουμε κατά το δυνατόν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα».    

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button