Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Αυτός είναι ο λόγος που το κινητό κλείνει ακόμη κι αν έχει μείνει 20% μπαταρία

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στο site Wirecutter, το ποσοστό της μπαταρίας στη γωνία της οθόνης σας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εκτίμηση. Ένας αριθμός όπως το 47% μπορεί να ακούγεται απίστευτα ακριβής, αλλά ο μόνος τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν είναι ακριβές είναι μόνο αν έχετε έναν μετρητή ιόντων λιθίου!

Ουσιαστικά οι εκτιμήσεις στα κινητά δεν λένε ακριβώς την αλήθεια- και αντί να χρησιμοποιούν αλγόριθμους που μετρούν πόση μπαταρία έμεινε, το ποσοστό αυτό βασίζεται στο ποσό της τάσης που εκπέμπει. Οι ρεπόρτερ στο Wirecutter διαπίστωσαν πως παράγοντες όπως η ηλικία της μπαταρίας, το είδος της και πόσο έντονα χρησιμοποιήθηκε επηρεάζουν τόσο την ταχύτητα με την οποία αυτή θα τελειώσει. Με τα χρόνια, σχηματίζονται κρύσταλλοι στο εσωτερικό της μπαταρίας που μειώνουν την ικανότητά της, καθιστώντας πιο δύσκολο να υπολογιστεί η ζωή της.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει το τηλέφωνό σας από το να γίνει ένα άψυχο τούβλο στην τσέπη σας, είναι να αποφεύγετε να έχετε ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές ανοιχτές. Επίσης να ξέρετε πως στις μεγάλες ζέστες και τα μεγάλα κρύα, οι μπαταρίες τελειώνουν πιο γρήγορα!

Tags
Back to top button