Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αύριο στην Αθήνα συνάντηση Δ.Αβραμόπουλου με τους δημάρχους των νησιών του ανατολικού Αιγαίου

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα θα τα πουν αύριο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατ' ιδίαν, οι πέντε δήμαρχοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου που δέχονται προσφυγικές ροές.

Οι πέντε δήμαρχοι έχουν ζητήσει και συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στο μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό ενώ το μεσημέρι τις ίδιας μέρας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα.

Στο μεταξύ για την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη στη Μυτιλήνη του Μάρτιν Βερβέι συντονιστή της εφαρμογής της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας.

Ο κ. Βερβέι που βρέθηκε στη Μυτιλήνη και χθες Τετάρτη κατά την επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου, θα ενημερώσει τα μέλη του δημοτικού συμβουλioυ Λέσβου, για τα θέματα εφαρμογής της συμφωνίας με την Τουρκία. Υπάρχει, επίσης, ο σχεδιασμός να συζητήσει για τα ίδια θέματα και με δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη δράση του κ. Βερβέι είχε υπάρξει, περίπου πριν από έναν μήνα στη Χίο.

Tags
Back to top button