Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ατυχία: Κρατούμενοι στη Βενεζουέλα έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε αστυνομικούς που έκαναν άσκηση (Βίντεο)

Μάλλον έκαναν την πιο αποτυχημένη απόδραση στην ιστορία κάποιοι κρατούμενοι στη Βενεζουέλα οι οποίοι αφότου έσκαψαν τούνελ και πέρασαν τους τοίχους της φυλακής, έτυχε να πέσουν πάνω σε μια ομάδα 30 αστυνομικών που έκαναν άσκηση ακριβώς έξω από το σοφρωνιστικό κατάστημα.

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφηκε η αποτυχημένη απόδραση φαίνονται ορισμένοι εκ των συνολικά 20 κρατούμενων που συμμετείχαν σε αυτή να βγαίνουν από το τούνελ και να διαπιστώνουν τη γκάφα τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο λάθος υπολογισμός των κρατουμένων τους οδήγησε να σκάψουν το τούνελ με κατεύθυνση τον χώρο εκπαίδευσης στο αρχηγείο της αστυνομίας της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, Μαρακαΐμπο.

Παρά το γεγονός ότι οι 30 αστυνομικοί ήταν άοπλοι, σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όλα τέθηκαν υπό έλεγχο» με τρεις από τους κρατούμενους να τραυματίζονται ελαφρά κατά την προσπάθειά τους να αποδράσουν.

Tags
Back to top button