Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Αθηνά Ευμορφιάδη: «Μου εμφανίστηκε δυο φορές καρκίνος στον τράχηλο της μήτρας»

Την Αθηνά Ευμορφιάδη τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. H αθλήτρια ξεχώρισε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης για την αγωνιστικότητά της μέχρι που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η παγκόσμιας πρωταθλήτριας του kick boxing μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τη στενή φιλία που ανέπτυξε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Μιλώντας για την απόφασή της να φύγει από το παιχνίδι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο βράδυ είχα μια συζήτηση με την Ευρυδίκη πάνω σε αυτό το θέμα κι αυτός είναι και ο λόγος που την είδατε να κλαίει όταν τελικά αποχώρησα. Της είχα πει ότι, αν τελικά ο κόσμος με κρατούσε, θα τον ευχαριστούσα που έδωσε κάτι από το υστέρημα του και με ψήφισε και θα έκανα μια προσπάθεια να κρατηθώ λίγο ακόμα στο παιχνίδι. Όταν όμως ο Γιώργος μού έδωσε την επιλογή να επιστρέψω στην οικογένεια μου, προτίμησα να φύγω. Η Ευρυδίκη αισθάνθηκε ότι αθέτησα τον λόγο μου και για αυτό την είδατε να ξεσπάει με αυτό τον τρόπο. Ήμουν το στήριγμα της μέσα στο παιχνίδι, όπως και εκείνη για μένα».

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αναφέρθηκε και στο δέσιμο που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Ευρυδίκη εξηγώντας πως το κοινό πρόβλημα υγείας τις έκανε να έρθουν πιο κοντά.

«Μου εμφανίστηκε δυο φορές καρκίνος στον τράχηλο της μήτρας. Μάλιστα, την δεύτερη φορά μού είχαν πει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσω να κάνω ξανά παιδί. Εκεί ομολογώ ότι λύγισα. Και το μήνυμα που θέλω να δώσω σε όλες τις μανούλες είναι να πηγαίνουν τα κορίτσια τους να κάνουν το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Στη δική μου περίπτωση, στάθηκα τυχερή γιατί βρέθηκε στον δρόμο μου μια καταπληκτική γιατρός, που όχι μόνο μου έσωσε τη ζωή, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να φέρω στον κόσμο και μια άλλη ζωή», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Tags
Back to top button