Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αποκατάσταση της λειτουργίας τεχνητών δορυφόρων από εξωγήινους…

Τον Αύγουστο του 1963, εξόχως περίεργα γεγονότα συνέβαιναν σε ορισμένους αμερικανικούς τεχνητούς δορυφόρους, ενώ οι επιστήμονες, έχοντας αποκλείσει κάθε άλλη πιθανότητα, έκαναν λόγο για παρέμβαση εξωγήινων πλασμάτων! Με αφορμή το επιστημονικό συνέδριο που είχε συγκληθεί εκείνη τη χρονική περίοδο, με θέμα τους τεχνητούς δορυφόρους, αναφέρθηκαν τα εξής παράξενα περιστατικά:
  • Ο φανός του αμερικανικού δορυφόρου “Anna” άρχισε ξαφνικά να εκπέμπει εκ νέου, αφού είχε παραμείνει αδρανής για αρκετούς μήνες.
  • Οι αναβοσβήνοντες φανοί του δορυφόρου “Firefly” έπαψαν σταδιακά να μεταδίδουν φωτεινά σήματα κατά το προηγούμενο έτος, ήτοι το 1962, αλλά όλως ανεξηγήτως ξεκίνησαν και πάλι στις αρχές Αυγούστου του 1963.
  • Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος “Telstar 2” έπαψε να αναμεταδίδει σήματα τη 17η Δεκεμβρίου του 1962, αλλά επαναλειτούργησε και αυτός στα μέσα Αυγούστου της επόμενης χρονιάς.
  • Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος “Telstar 1”, έπειτα από μακρά διακοπή πολλών μηνών, εντελώς απρόοπτα άρχισε να εκπέμπει σήματα.
  • Τέλος, το διαστημόπλοιο “Mariner 2”, κατευθυνόμενο προς την Αφροδίτη, επλήγη από μετεωρίτη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία αποκαταστάθηκε δίχως προφανή αιτία πολύ καιρό αργότερα.
Οι επιστήμονες, λοιπόν, κατέληξαν στο εξής καταπληκτικό συμπέρασμα:
“Μυστηριώδεις εξωγήινες υπάρξεις επέδρασαν επί των τεχνητών δορυφόρων και ρύθμισαν κατά βούλησιν τη λειτουργία τους”.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/08/1963…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 18/08/1963
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 18/08/1963
Tags
Back to top button