Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αποκαλυπτικό βίντεο της Ρωσίας: Τι θα συνέβαινε εάν το Λονδίνο δεχόταν επίθεση με πυρηνική βόμβα;

Ένα πανίσχυρο πυρηνικό όπλο εκρήγνυται πάνω από το Λονδίνο. Στην προσομοίωση χρησιμοποιείται ένας πύραυλος με πυρηνική κεφαλή 750 κιλοτόνων.

«Με την έκρηξη, μία πύρινη σφαίρα τόσο σκληρή όσο ο Ήλιος, εξαπλώνεται ταχύτατα. Έχει ακτίνα 950 μέτρων. Ό,τι βρίσκεται μέσα σε αυτήν την πύρινη σφαίρα εξαϋλώνεται ακαριαία. Στην προσομοίωσή μας το επίκεντρο αυτής της έκρηξης είναι το Ουέστμινστερ. Οι άνθρωποι μέσα σε αυτήν την ακτίνα δε θα νιώσουν τίποτα», περιγράφεται στις εικόνες.

Η καταστροφή απλώνεται στα πέντε χιλιόμετρα γύρω από το επίκεντρο.

Ο Αρμαγεδών θα ξεκινήσει από την Μ.Ανατολή-Το Ισραήλ κατηγόρησε τη Συρία ότι κατασκεύασε μυστική πυρηνική εγκατάσταση

«Αυτές οι περιοχές θα υποστούν τη μεγαλύτερη καταστροφή. Κτίρια θα καταστραφούν και τα συντρίμμια θα γεμίσουν τους δρόμους δημιουργώντας μία ακραία επικίνδυνη κατάσταση για όλους στην περιοχή».

Οι πρώτοι νεκροί θα ξεπεράσουν τις 250.000 και οι τραυματίες τις 600.000. Σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων η ραδιενέργεια προκαλεί εγκαύματα τρίτου βαθμού και εκρήγνυνται πρατήρια καυσίμων, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, πηγές ενέργειας. Aκόμη 450.000 άνθρωποι θα πεθάνουν από εγκαύματα, τραυματισμούς, συντρίμμια και ραδιενέργεια.

Με τον χρόνο, θα προστεθούν ακόμη 100.000 νεκροί. Υπολογίζεται πως οι νεκροί στο Λονδίνο θα ξεπεράσουν τις 900.000 και οι τραυματίες τα 2 εκατομμύρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button