Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αντεπίθεση της Όλγας Γεροβασίλη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στην Π.Ε. Γρεβενών. Κατά την διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τα δυο κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «απεργάζονται τρόπους και μεθόδους για να εμποδίσουν το έργο της κυβέρνησης και εν τέλει να εξυπηρετήσουν τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών».

Απευθυνόμενη στην ΝΔ τόνισε ότι αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αντιληφθεί ότι όσα ήξερε από το παρελθόν έχουν τελειώσει. «Η ΝΔ μαθημένη επί δεκαετίες να μηχανεύεται μεθόδους και τεχνάσματα για να έχει την εξουσία, δεν λέει να πάρει είδηση, να καταλάβει το καινούργιο σε ένα κόσμο που αλλάζει» σημείωσε η κ. Γεροβασίλη και κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει να καταλάβει ότι η «αριστερά δεν είναι πλέον κομματική ασημαντότητα αλλά κυβέρνηση, και ότι τα παλιά μονοκομματικά συστήματα έχουν σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη».

Ανέφερε ότι οι Έλληνες πολίτες με όσα έζησαν την τελευταία πενταετία δεν είναι πλέον θύματα διλημμάτων και εκβιασμών και ότι ο ελληνικός λαός επέδειξε αντοχή σε συνθήκες υψηλών πιέσεων και βοήθησε με την στάση του το έργο της κυβέρνησης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Έκανε έναν απολογισμό των πολιτικών της κυβέρνησης απέναντι σε θέματα διαφθοράς και διαπλοκής στην δημόσια οικονομική και πολιτική ζωή. «Η μάχη που δώσαμε συστηματικά χωρίς φόβους και ενδοιασμούς έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς» είπε και ανέφερε τα χρήματα που έχουν αρχίσει να εισρέουν στα δημόσια ταμεία από τις λίστες φοροδιαφυγής. Μίλησε για «το διαχρονικό 'μεγάλο φαγοπότι'' των θαλασσοδανείων που είχε στηθεί από το πολιτικό σύστημα, τα ΜΜΕ και τις τράπεζες», και ανέφερε επιγραμματικά τις υποθέσεις Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button