Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γουινέα: Νέο πολύνεκρο δυστύχημα - 10 νεκροί από πυρκαγιά σε σπίτι

Δέκα άνθρωποι, εκ των οποίων οι επτά γυναίκες, σκοτώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε ένα σπίτι κοντά στην πρωτεύουσα Κονακρί, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Γουινέας.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε ένα σπίτι της κοινότητας Ανσουμανία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά γυναίκες και τρεις άνδρες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, η μία από τις γυναίκες ήταν έγκυος ενώ μια άλλη ήταν προχωρημένης ηλικίας.

Κίνδυνος για την εμφάνιση ασθενειών μετά την κατολίσθηση στην Παπούα Νέα Γουινέα

«Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι. (Οι γείτονες) κατάφεραν να βγάλουν έξω μόνο ένα από τα παιδιά μου που νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο. Όλοι οι άλλοι πέθαναν. Είναι τα παιδιά μου και οι ανιψιές μου», είπε ένας συγγενής των θυμάτων.

Ένας από τους γείτονες της οικογένειας είπε ότι στο σπίτι ζούσαν συνολικά 14 άτομα και μόνο τα τέσσερα σώθηκαν.

Η πυρκαγιά φαίνεται ότι προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, έπειτα από διακοπή ρεύματος.

Την Τρίτη, από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες έχασαν τη ζωή τους δύο παιδιά και μία έγκυος στο Κονακρί. Την Δευτέρα, σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι, εκ των οποίων οι δέκα ήταν γυναίκες.

Από μια πυρκαγιά στην κεντρική αποθήκη καυσίμων του Κονακρί, τον Δεκέμβριο, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 24 άνθρωποι.

Tags
Back to top button