Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΑΝΕΛ: «Ασυγχώρητη απρέπεια απέναντι στην Ελλάδα»

«Ασυγχώρητη απρέπεια απέναντι στην Ελλάδα» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, την παλαιότερη αναφορά του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι στα Σκόπια ως «Μακεδονία».

«Ο νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο κ. Ταγιάνι πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του, συνελήφθη προκλητικά και θρασύτατα ανιστόρητος έναντι της Ελλάδας, αποκαλώντας τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ (…). Δυστυχώς το πρώτο δείγμα γραφής του κ. Ταγιάνι, τον οποίο έσπευσε να συγχαρεί με θερμά λόγια ο κ. Μητσοτάκης για την εκλογή του και να τον χαρακτηρίσει μάλιστα… ‘φίλο της Ελλάδας’, είναι ξεκάθαρα εχθρικό προς τη χώρα μας», δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου.

Επισήμανε ακόμη ότι ο κ. Ταγιάνι «πρέπει να επανορθώσει άμεσα για ιστορικούς και θεσμικούς λόγους» και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι «βαρύτατα εκτεθειμένος».

Κάλεσε επίσης τον κ. Μητσοτάκη «να πάρει ξεκάθαρη θέση και παράλληλα να συνετίσει τον κ. Ταγιάνι», διαφορετικά «θα είναι συνένοχος σε αυτή την προκλητική απρέπεια».

Tags
Back to top button