Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ανέγερση αγάλματος προς τιμήν της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, με ένα μεγάλο άγαλμα που θα την απεικονίζει.

Σε κοινή τους δήλωση, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, οι δύο Βρετανοί πρίγκιπες αναφέρουν:

«Πάνε 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσουμε τις θετικές επιπτώσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο με ένα άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες πολλές ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους εκείνους που επισκέπτονται το παλάτι του Κένσινγκτον να μάθουν για τη ζωή της και την κληρονομιά της».

Το άγαλμα της Νταϊάνα θα τοποθετηθεί στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον και θα είναι προσβάσιμο στο κοινό.

Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν ζητήσει τη βοήθεια μιας επιτροπής προκειμένου να καταλήξουν σε ένα καλό σχέδιο και να επιλέξουν γλύπτη. Στην επιτροπή μετέχουν μεταξύ άλλων, η αδελφή της Νταϊάνα και ο πιστός γραμματέας της.

Το άγαλμα αναμένεται να είναι έτοιμο στο τέλος του χρόνου. 

 

 

Tags
Back to top button