Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αν. Καββαδία: «Χειροπιαστή απόδειξη το πόρισμα για την διαπλοκή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

«Χειροπιαστή απόδειξη της διαπλοκής» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τράπεζες και Μέσα Ενημέρωσης, χαρακτήρισε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που ερεύνησε τη νομιμότητα των δανείων από τράπεζες σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Αννέτα Καββαδία.

«Αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη διαπλοκής πως αυτή τη στιγμή τα δύο κόμματα -ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- χρωστούν συνολικά 420 εκατομμύρια ευρώ, έχουν πάψει να εξυπηρετούν τα δάνειά τους από το 2011 και, όμως, οι τράπεζες για 5 ολόκληρα χρόνια δεν έκαναν τίποτα σχετικά με αυτό. Αποτελεί απόδειξη διαπλοκής ότι τα τραπεζικά δάνεια προς τα ΜΜΕ, ύψους 1,3 δισ. ευρώ, είναι στην πλειοψηφία τους χωρίς εγγύηση, ακάλυπτα, συνοδεύονται, ωστόσο, από εκατοντάδες εκατομμύρια σε διαφημιστικά πακέτα.

Και ότι αυτά τα δάνεια, κατά παράβαση των πιστοδοτικών πολιτικών των τραπεζών, μολονότι συχνά μη εξυπηρετούμενα, δεν καταγγέλλονταν επί χρόνια, αναχρηματοδοτούνταν με πάντοτε ευνοϊκούς όρους και, μόνον όταν άρχισε να λειτουργεί η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, οι Τράπεζες θυμήθηκαν επιτέλους να ζητήσουν μέρος από τα χρωστούμενα. Με τέτοια δάνεια χτίστηκε η -κατ? ευφημισμόν- πλουραλιστική ενημέρωση στη χώρα μας», τόνισε μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συζήτηση του πορίσματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button