Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Α.Μικρούτσικος: Τον «πέθαναν» στο διαδίκτυο - Η επική αντίδρασή του

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στη μακάβρια ψευδή είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μέρες και ήθελε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει πεθάνει.

Ο ίδιος φυσικά, βρίσκεται εν ζωή και χαίρει άκρας υγείας. 

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης (1/3) αναφέρθηκε στα fake news λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω κάτι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι λίγο μακάβριο και απαίσιο. Κυκλοφορεί μία είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε. Εγώ το ήξερα. Το αστείο είναι ότι με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και πήγε να μου το φέρει λάου λάου. Μου λέει «Με τον Ανδρέα έχεις μιλήσει;». Του λέω μπαμπά ξέρω, το έχω δει».

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής απάντησε αν… πέθανε και σημείωσε πως είναι κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φόρα.

«Εγώ τρεις ζωές τις έχω κάνει. Μου έφαγαν τώρα και μία τέταρτη. Το έχουν ξανακάνει. Τουλάχιστον μου λένε καλό παράδεισο. Θα μπορούσαν να λένε καλή κόλαση», είπε μεταξύ άλλων με χιούμορ.

Tags
Back to top button