Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αλ. Φλαμπουράρης: «Ο κόσμος μας λέει κρατάτε - Μέσα του 2017 έρχεται η ανάπτυξη» (βίντεο)

“Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση” υποστήριξε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του.

Ο κ. Φλαμπουράρης έσπευσε επίσης να αμφισβητήσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. “Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του.

Σε ότι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία όπως είπε θα ... περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων!

Ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι ενδεχομένως ο κ. Τσακαλώτος να περιγράψει που θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης αλλά θα σημειώνει ότι “τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκαν σημαντικά πλεονάσματα. Δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης και αυτό θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια”. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του είπε ότι “Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας (!) είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης

Αίσθηση πάντως προκαλεί η τοποθέτηση του ότι η οικονομία έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και ότι πλέον δεν βλέπετε πια άνθρωπο: άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του. 

Tags
Back to top button