Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Αλ. Αλαβάνος για Τσίπρα: «Και ο Χριστός έκανε μαθητή του τον Ιούδα»

Σχολιάζοντας τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στον Τύπο, ο επικεφαλής του σχεδίου Βήτα, Αλέκος Αλαβάνος, δήλωσε πως η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει με το πώς θα ξεπεράσει την διαπλοκή αλλά πως θα αποκτήσει μια ισχυρή θέση σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ρ/σ, ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε πως κανείς δεν περίμενε ότι στο ΔΟΛ θα είχε υπάρξει συμφωνία που θα έφερνε τον Μουλόπουλο να εμφανίζεται ως σωτήρας του ΔΟΛ.

Ο κ. Αλαβάνος τόνισε επίσης πως το σχέδιο Β είναι ένας χώρος παραγωγής πολιτικής, ενώ σε ότι αφορά την διαδοχή του από τον Αλέξη Τσίπρα και αν μετανιώνει για αυτή την επιλογή, απάντησε πως «και ο Χριστός έκανε μαθητή του τον Ιούδα».

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι, «όταν έγινε αυτή η επιλογή, άλλος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες οι θέσεις που υποστήριζε ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».

Tags
Back to top button