Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Α. Γεωργιάδης: «Να διερευνηθεί αν η ενέργεια των νεοσύλλεκτων «αετών» υποκινήθηκε από οργανωμένες δυνάμεις»

Την διερεύνηση του αν η ενέργεια των νεοσύλλεκτων που σχημάτισαν τον δικέφαλο αλβανικό αετό σε στρατόπεδο υποκινήθηκε από οργανωμένες δυνάμεις, επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος και Tομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι πρέπει να διερευνηθεί αν η ενέργεια υποκινήθηκε από οργανωμένες δυνάμεις, οι οποίες πλειοδοτούν σε εθνικιστικές κορώνες εις βάρος της εσωτερικής μας ηρεμίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας και να αποδοθούν οι διοικητικές και τυχόν ποινικές ευθύνες.

Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζει: «Δεν είναι μακριά η μέρα –Νοέμβριος 2016- που ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο δύο κρατικούς υπάλληλους του αλβανικού ΥΠΕΞ, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κακαβιά φέροντες υπηρεσιακά διαβατήρια και έχοντας στο όχημά τους σχολικά εγχειρίδια στα οποία υπήρχαν χάρτες της μεγάλης Αλβανίας, με περιοχές της Ηπείρου, και φυλλάδια με αλυτρωτικό περιεχόμενο, τα περισσότερα στην αλβανική γλώσσα».

Αξίζει να επισημάνουμε πως η κατηγορία που έχουν να αντιμετωπίσουν οι νεαροί είναι πιθανότατα η προσβολή στρατού σε βαθμό πλημμελήματος. Η συγκεκριμένη κατηγορία προβλέπει ποινή φυλάκισης, μέχρι και πέντε χρόνια, και παρότι δεν έχουν ορκιστεί ακόμη εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο. Μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μόλις επέστρεψε από τις ΗΠΑ, ενημερώθηκε αναλυτικά για το θέμα, ζητώντας να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

Tags
Back to top button