Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

17χρονος οδηγός σε Κ.Καραμανλή: «Έκανα 5-6 μαθήματα» - Αντί 25 που λέει ο νόμος - Τον «έκοψαν» στο μοντάζ

Ο πρώτος 17χρονος που πήρε δίπλωμα αποκάλυψε στον υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή ότι έκανε 5-6 μαθήματα αντί 25 που λέει ο νόμος. 

Το υπουργείο αντί να ζητήσει ευθύνες από τους εκπαιδευτές, απλώς έκοψε την επίμαχη απάντηση του 17χρονου οδηγού!

«Πως ήταν η εμπειρία; Πόσα μαθήματα έχεις κάνει;», ρωτά ο Κ. Αχ. Καραμανλής. «Νομίζω 6, 5,κάπου εκεί», απαντά ο 17χρονος. «Όσα λέει ο νόμος ή…», ξαναρωτά με νόημα ο υπουργός Μεταφορών κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι έγινε. «εικοσιπέντε, εικοσιέξι», πετάγεται από πίσω ο εκπαιδευτής μπας και διορθώσει το κακό!

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης επεσήμανε ότι ο εκπαιδευτής που έδωσε την άδεια οδήγησης εμπλέκετε στο κύκλωμα που είχε αποκαλυφθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

«Σήμερα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, παρουσίασαν την έκθεση πεπραγμένων τους. Μία από τις έρευνες που κατέληξαν στη Δικαιοσύνη, αφορούσε τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την έκδοση αδειών οδήγησης στην Περιφέρεια Αττικής. Πώς αισθάνθηκαν, άραγε, όσοι, όπως ο Διοικητής Εσωτερικών Υποθέσεων, εξάρθρωσαν και έστειλαν στη Δικαιοσύνη, τους εμπλεκομένους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής και τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτές οδηγών, όταν παρακολούθησαν τον ένα εμπλεκόμενο εκπαιδευτή στην πρώτη άδεια 17χρονου παιδιού, μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη;», ρωτά ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα συμπεράσματα από την παρακολούθηση των βίντεο είναι αποκαλυπτικά (από το 0’47’’).

Και φυσικά το επίμαχο απόσπασμα έλειπε από το υλικό που μοίρασε το Υπουργείο Μεταφορών!

Tags
Back to top button