Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζούκεμπεργκ και Κινέζοι ετοιμάζονται να μας σερβίρουν ανακοίνωση για ύπαρξη Εξωγήινων μαζί με τις αμερικανικές εκλογές

Σε 1/5 μήνα περίπου θα προσπαθήσουν να μας πείσουν για την ύπαρξη εξωγήινων στο μακρινό διάστημα, κάτι που θα συμπέσει με τις εκλογές των ΗΠΑ, και την μεγάλη πιθανότητα  παγκόσμιου πολέμου ( λόγω Ουκρανίας-Ιράν), εν μέσω άλλων θεωριών τεράστιου οικονομικού κραχ.

Κάποιοι δουλεύουν χρόνια για αυτές τις θεωρίες και προσπαθούν να προετοιμάσουν επιμελώς το έδαφος.  

Ο γνωστός Αμερικανός επιχειρηματίας Μ.Ζούκεμπεργκ και οι Κινέζοι ετοιμάζονται να μας ξεφουρνίσουν σύντομα, την ύπαρξη εξωγήινων, με στόχο να προκαλέσουν την κοινή γνώμη ολόκληρου του πλανήτη.

Πρόκειται για κάτι που έχει αναφερθεί εδώ και δεκαετίες, αλλά τώρα έχει ωριμάσει η κοινή γνώμη και μαζί με την περιβόητη Ατζέντα 2030, και άλλα σχέδια, θεωρείται κατάλληλη περίοδο για να γίνει μια τέτοιου τύπου ανακοίνωση.

Η αναφέρει ότι βρέθηκαν τα στοιχεία μιας μη ανθρώπινης τεχνολογικής υπογραφής πριν από μερικά χρόνια, με την χρήση του τηλεσκοπίου Parkes στην Αυστραλία.

Ένας Βρετανός ακαδημαϊκός πιστεύει ότι υπάρχει η είδηση ​​που θα αλλάξει ολόκληρο τον πλανήτη στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Ο καθηγητής Σίμαν Χόλαντ, ο οποίος έχει δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τη NASA, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου που εντοπίζει απειλητικούς για τη Γη αστεροειδείς.

Αυτός δήλωσε ότι δύο αντίπαλες ομάδες αστρονόμων βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για να δημοσιεύσουν τα πρώτα επιβεβαιωμένα στοιχεία ενός εξωγήινου πολιτισμού.

Ο ίδιος είπε στην The Mirror: «Βρήκαμε μια μη ανθρώπινη εξωγήινη νοημοσύνη στον γαλαξία μας και οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν».

Ο Σάιμον εξηγεί ότι του δόθηκαν πληροφορίες από μια επαφή στο Breakthrough Listen του Μαρκ Ζούκεμπεργκ, μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στοχεύει στην εύρεση στοιχείων πολιτισμών πέρα ​​από τη Γη.

Και τα νέα μπορεί να έρθουν μέσα στον επόμενο μήνα για να συμπέσουν με τις αμερικανικές εκλογές, πιστεύει.
Ισχυρίζεται ότι οι αστρονόμοι στο πλαίσιο του έργου που βασίζεται στην Οξφόρδη έχουν εντοπίσει σαφείς ενδείξεις μεταδόσεων ραδιοκυμάτων από άλλο κόσμο.

Εν τω μεταξύ, ο Βρετανός ειδικός ανέφερε  συνέχισε: «Αυτά είναι έκτακτα νέα, από χθες, αλλά οι Κινέζοι μπορεί να τους φάνε την νίκη, με το πρόγραμμα FAST [Σφαιρικό Τηλεσκόπιο Διαφράγματος Πεντακοσίων μέτρων]. Είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο από το Arecibo».

Οι συντεταγμένες του αντικειμένου στόχου, το οποίο είναι γνωστό ως BLC-1, υποτίθεται ότι είναι γνωστές στους Κινέζους και οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για να γίνουν οι πρώτες που θα κάνουν την τεράστιας κύρους ανακοίνωση.

“Όποια και αν είναι η πηγή των σημάτων του BLC-1”, τονίζει ο Σίμον, δεν μοιάζει με κανένα γνωστό φυσικό φαινόμενο. «Είναι μια ενιαία σημειακή πηγή», λέει ο ίδιος, και δεν είναι μόνο θόρυβος.

«Το σήμα, αντί να είναι ο γιγαντιαίος βόμβος όλων των πραγμάτων στο σύμπαν που ακούμε μέσα από όλα τα ραδιοτηλεσκόπια, ήταν ένα στενό ηλεκτρομαγνητικό φάσμα», συνέχισε.

Οι αστρονόμοι έχουν ενθουσιαστεί με πιθανές «εξωγήινες» εκπομπές στο παρελθόν, όταν ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά τα πάλσαρ καταλογίστηκαν ως αντικείμενα «LGM» ή «μικροί πράσινοι άντρες».

Το σήμα δεν έχει εντοπιστεί ποτέ οριστικά. Αλλά, πιστεύει ο Σίμον, ότι αυτή τη φορά θα μπορούσε να είναι το πραγματικό.

Οι επιστήμονες, όπως είναι κατανοητό, είναι εξαιρετικά προσεκτικοί πριν κάνουν την όποια ανακοίνωση, αλλά ο Σίμον πιστεύει ότι θα μπορούσε να προέλθει – είτε από το Breakthrough Listen στην Οξφόρδη είτε από την κινεζική ομάδα  ανά πάσα στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα περίπου.

«Θα ήταν υπέροχο αν συνέπιπτε με την πρώτη γυναίκα στον Λευκό Οίκο», δήλωσε ο ίδιος αστειευόμενος.

Εδώ εκτιμάμε ότι η ταιριάζει απόλυτα η γνωστή φράση του Καποδίστρια του συνοψίζεται ως εξής: «Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών» 

Tags
Back to top button