Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζελένσκι και Ρούτε υποδέχθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ ο Στάρμερ

Το «σχέδιο νίκης» στον πόλεμο με τη Ρωσία παρουσίασε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου σερ Κιρ Στάρμερ κατά την πρωινή τους συνάντηση στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Μέσα στο επόμενο 24ωρο ο Ουκρανός πρόεδρος θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις με τους ηγέτες Γαλλίας, Ιταλίας και Γερμανίας σε ταξίδια στις χώρες αυτές.

Υποδεχόμενος τον κ. Ζελένσκι ο κ. Στάρμερ είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δείξουμε τη συνεχιζόμενη προσήλωσή μας στην υποστήριξη της Ουκρανίας».

Πρόσθεσε ότι η συνάντηση ήταν μια ευκαιρία να εξεταστεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το ουκρανικό σχέδιο.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι εξακολουθεί να πιέζει για άδεια χρήσης των βρετανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Storm Shadow για πλήγματα κατά στόχων εντός ρωσικής επικράτειας.

Αργότερα οι δύο ηγέτες υποδέχθηκαν και τον καινούριο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε.

Κατά την υποδοχή ο κ. Στάρμερ είπε στον κ. Ρούτε πως με τον Ουκρανό πρόεδρο συζητούσαν το σχέδιο νίκης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού.

Ο κ. Ρούτε απάντησε πως το σχέδιο αυτό «αφορά την Ουκρανία, αλλά αφορά επίσης την άμυνα της Δύσης και το πώς θα μείνουμε ασφαλείς».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Λάμι.

Tags
Back to top button