Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζελένσκι: Ελπίδες για τερματισμό του πολέμου το 2025 - Συναντά τον Σολτς την Παρασκευή

Οδησσός: 5 τραυματίες από ρωσική επίθεση με drone-Στην Κροατία για στρατιωτική βοήθεια ο Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συναντήσει τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτςτην Παρασκευή, δήλωσαν σήμερα δύο πηγές στο πρακτορείο Reuters.

«Ο Ζελένσκι θα επισκεφθεί το Βερολίνο την Παρασκευή. Θα συναντηθεί αρχικά με τον Σολτς και εν συνεχεία με τον πρόεδρο Φρανκ -Βάλτερ Σταϊνμάγιερ. Αυτό είναι μέρος της ευρωπαϊκής του περιοδείας», δήλωσε μια από τις πηγές.

Ο Ζελένσκι περιοδεύει για να συναντήσει συμμάχους στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, αλλά υπήρξαν κάποιες αλλαγές καθώς η προγραμματισμένη σύνοδος κορυφής στο Ραμστάιν, στη Γερμανία, αναβλήθηκε αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντενακύρωσε την επίσκεψή του.

Μπορεί να τερματισθεί ο πόλεμος με τη Ρωσία το 2025

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι κατάσταση στο πεδίο της μάχης «δημιουργεί την ευκαιρία» να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τον τερματισμό του πολέμου το αργότερο το 2025.

«Τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο έχουμε την ευκαιρία να κινήσουμε τα πράγματα προς την κατεύθυνση της ειρήνης και τη διαρκή σταθερότητα. Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης δημιουργεί την ευκαιρία να κάνουμε αυτή την επιλογή, επιλογή για μια αποφασιστική δράση για να τερματισθεί ο πόλεμος το αργότερο το 2025» δήλωσε ο Ζελένσκι στη σύνοδο κορυφής των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιείται στο Ντουμπρόβνικ.

 

Tags
Back to top button