Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ζευγάρι στη Φθιώτιδα που μετέφερε μισό κιλό ηρωίνης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά στη Φθιώτιδα και σε άλλες περιοχές της χώρας φαίνεται πως βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού τσιγγάνων οι οποίοι μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί, που είχαν πληροφορίες για την δράση τους ζευγαριού, σταμάτησαν το ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στα διόδια της Αγίας Τριάδας και το έκαναν «φύλλο και φτερό». Τελικά, βρήκαν κρυμμένη στο εσωτερικό του μια πλάκα ηρωίνης βάρους σχεδόν μισού κιλού και συνέλαβαν τον 23χρονο οδηγό και την 26χρονη γυναίκα η οποία τον συνόδευε.

Το ζευγάρι ανακρίνεται στην Ασφάλεια για να αποκαλύψει την προέλευση και τον προορισμό της ηρωίνης, καθώς και τυχόν συνεργούς του. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς της ηρωίνης.

Tags
Back to top button