Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ζάκυνθος: Περπατούσαν και είδαν μέσα στη θάλασσα 25 δέματα με χασίς (φωτό)

Γέμισε χασίς χθες το απόγευμα ο κόλπος του Λαγανά στην Ζάκυνθο, καθώς εντελώς ξαφνικά 25 αυτοσχέδια δέματα έκαναν την εμφάνιση τους. Το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ειδοποιήθηκε από κυβερνήτη ιδιωτικού σκάφους που έπλεε εντός του κόλπου "ΛΑΓΑΝΑ" και συγκεκριμένα μεταξύ κόλπου "ΓΕΡΑΚΑ" και της νήσου "ΠΕΛΟΥΖΟ", για τον εντοπισμό ενός αυτοσχέδιου δέματος εντός της θάλασσας.

'Αμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου παρέλαβαν το ανωτέρω δέμα και διαπίστωσαν ότι τα 25 αυτοσχέδια δέματα περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 39,800 Kg τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Tags
Back to top button