Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ζάκυνθος: Ήρθαν τετ α τετ με γιγάντιο ψάρι του Ατλαντικού και έπαθαν σοκ! (βίντεο)

Αντιμέτωποι με ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια του κόσμου βρέθηκαν δύο Ζακυνθινοί που είχαν πάει βόλτα στο Κερί.


Ξαφνικά είδαν να κολυμπάει δίπλα τους ένα ψάρι Μόλα Μόλα (Sunfish), το οποίο ζει κυρίως στον Ατλαντικό Ωκεανό. Είναι γνωστό και ως «ηλιόψαρο του ωκεανού», εξαιτίας της συνήθειάς του να παραμένει στην επιφάνεια του νερού.

Θεωρείται το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμο της κατηγορίας των οστεϊχθύων, δηλαδή των ψαριών με οστέινους σκελετούς και το βάρος του μπορεί να φτάσει τους δυόμισι τόνους και το ύψος του να ξεπερνά τα 5 μέτρα.

Συνήθως ζει σε μεγάλα βάθη και οι ψαράδες που το γνωρίζουν το θεωρούν κακό σημάδι όταν το πιάνουν στα δίχτυα τους. Τρέφεται με πλαγκτόν, μέδουσες και μικρά ψαράκια που βρίσκει σκάβοντας στον βυθό.

Tags
Back to top button