Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Υπουργός της Νέας Ζηλανδίας πήγε στο νοσοκομείο να γεννήσει με ποδήλατο

Προέρχεται από το κόμμα των Πρασίνων της Νέας Ζηλανδίας και αγαπά την ποδηλασία. Η 39χρονη Τζούλι Αν Τζέντερ, υπουργός Γυναικείων Υποθέσεων και αναπληρώτρια υπουργός Μεταφορών και Υγείας στη Νέα Ζηλανδία πήγε σήμερα το πρωί να γεννήσει στο νοσοκομείο του Όκαλντ με το ποδήλατό της!

Η ίδια έγραψε στο Instagram αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία: «Υπέροχο πρωινό Κυριακής για μια βόλτα με το ποδήλατο στο νοσοκομείο για εισαγωγή να έλθει τελικά στον κόσμο αυτό το μωρό. Αυτό είναι, ευχηθείτε μας καλή τύχη! Ο σύντροφός μου και εγώ ήρθαμε με το ποδήλατο επειδή στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους. Αλλά αυτό, επίσης, μου δημιούργησε την καλύτερη διάθεση».

Πάντως, η υπουργός ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής μέχρι το νοσοκομείο ήταν κατηφορικό. Η νεαρή υπουργός και λάτρης της ποδηλασίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο ίδιο δημόσιο νοσοκομείο που τον Ιούνιο είχε γεννήσει και η πρωθυπουργός της χώρας Τζασίντα Άρντερν. Στη Νέα Ζηλανδία δεν είναι ασυνήθιστο μια βουλευτής να πάει στο Κοινοβούλιο με το μωρό της. Το 1983 η Ρουθ Ρίτσαρντσον, βουλευτής τότε και μετέπειτα υπουργός Οικονομικών, είχε θηλάσει μέσα στη Βουλή ενώ τη δεκαετία του ΄90 δημιουργήθηκε στη Βουλή και κέντρο φροντίδας παιδιών. Πρόσφατα μια παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στο ισόγειο του κτηρίου του Κοινοβουλίου στο Ουέλλινγκτον το καθιστά ιδανικό για τα μέλη του που είναι και γονείς μικρών παιδιών.

Tags
Back to top button