Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΥΠΟΙΚ Βαυαρίας: «Η Ελλάδα δεν θα αντέξει στην Ευρωζώνη»

Σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ τόνισε ότι «σε ό,τι αφορά την Ελλάδα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να συζητήσουμε ένα σχέδιο Β΄. Κάποτε θα μας προκύψει (το θέμα). Η Ελλάδα δεν θα αντέξει κατά πάσα πιθανότητα να παραμείνει στην ευρωζώνη».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
Ξεκαθάρισε επίσης ότι η Ελλάδα μπορεί να λάβει την επόμενη δόση του προγράμματος μόνον εάν συμμετάσχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ): «Αυτό θα γίνει μόνον εάν συμμετάσχει το ΔΝΤ. Ένας ευρωπαϊκός γύρος του παιχνιδιού μόνο με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM) δεν θα λειτουργήσει», τόνισε ο κ. Ζέντερ.

Τα ευρωπαϊκά οικονομικά θέματα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στον προεκλογικό αγώνα στη Γερμανία, όπως είπε, διότι «η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) έχει δώσει μια υπόσχεση παλαιότερα: να γίνει το ευρώ τόσο σταθερό όσο το μάρκο. Αυτό την διαφοροποιεί και από τους Σοσιαλδημοκράτες».

Ο κ. Ζέντερ άσκησε επίσης σκληρή κριτική κατά του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) λόγω της πολιτικής των μηδενικών επιτοκίων: «H EKT δημιουργήθηκε ως ευρωπαϊκή ομοσπονδιακή τράπεζα και όχι ως υποκατάστημα της Goldman Sachs», είπε χαρακτηριστικά.

Tags
Back to top button