Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση στο αεροδρόμιο της πόλης Αρμπίλ στο Ιράκ

Το υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο της πόλης Αρμπίλ, στο Ιράκ, με συνέπεια να βρει τον θάνατο ξένος πολίτης - εργαζόμενος και πέντε άλλοι να τραυματιστούν, ανάμεσά τους ένας Αμερικανός στρατιώτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην πόλη Αρμπίλ κατά του διεθνούς στρατιωτικού συνασπισμού για την καταπολέμηση του Daesh. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες που πενθούν και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Ελλάδα υποστηρίζει το Ιράκ και τους ανθρώπους της στον αγώνα τους ενάντια στην τρομοκρατία και επιβεβαιώνει την πλήρη υποστήριξή της στον Συνασπισμό».

Τουλάχιστον τρεις ρουκέτες έπληξαν το αεροδρόμιο της πόλης Αρμπίλ, με τη μία από αυτές να πέφτει σε μια στρατιωτική βάση όπου στεγάζονται στρατιώτες του διεθνούς συνασπισμού.

 

Tags
Back to top button