Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Υεμένη: Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις κατέστρεψαν ελικόπτερο που τους μετέφερε για να μην πέσει στα χέρια της αλ-Κάιντα

Ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής στο αρχηγείο της αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Όπως ανακοίνωσε, το αμερικανικό Πεντάγωνο 14 αντάρτες εξουδετερώθηκαν.

Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, Αμερικανοί κομάντος, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drones επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή πόλη Γιάκλα.της επαρχίας αλ Μπαϊντά.

Στις μάχες σκοτώθηκε ο ηγέτης της αλ Κάιντα Τον θάνατο του οποίου επιβεβαίωσε η ισλαμιστική οργάνωση

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές ότι σκοτώθηκαν τουλάχιστον 57 αντάρτες και άμαχοι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Η επιχείρηση είναι η πρώτη επί προεδρίας Τραμπ και η πρώτη του αμερικανικού στρατού στην Υεμένη δυο χρόνια μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου.

Οι ΗΠΑ εκτός από τον νεκρό Αμερικανό απώλεσαν και ένα ελικόπτερο το οποίο έκανε βαριά προσγείωση. Επειδή δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί και να πετάξει το ελικόπτερο καταστράφηκε από τους ίδιους τους αμερικανούς κομάντο.

Tags
Back to top button