Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χτυπήθηκε πλοίο στην Υεμένη ανοιχτά της Χοντέιντα - Δεν αναφέρθηκαν θύματα

Ένα πλοίο υπέστη σήμερα ζημιές από «βλήμα άγνωστης προέλευσης» στα ανοικτά του λιμανιού Χοντέιντα που ελέγχεται από τους αντάρτες Χούθι στη δυτική Υεμένη, ανακοίνωσε η βρετανική υπηρεσία ασφάλειας της ναυσιπλοΐας UKMTO, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν θύματα.

«Ο πλοίαρχος του πλοίου αναφέρει ότι χτυπήθηκε από άγνωστο βλήμα και το πλοίο έχει υποστεί ζημιές, χωρίς να έχουν αναφερθεί πυρκαγιές ή θύματα», ανέφερε η υπηρεσία που διοικείται από το βρετανικό ναυτικό.

Το πλοίο, το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε, ανέφερε επίσης δύο ακόμη εκρήξεις σε κοντινή απόσταση καθώς δέχθηκε επίθεση 70 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Χοντέιντα, την οποία κατέχουν οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν Χούθι, πρόσθεσε η UKMTO.

Οι Χούθι αναλαμβάνουν τακτικά την ευθύνη για πυρά εναντίον πλοίων που θεωρούν ότι συνδέονται με το Ισραήλ στην Ερυθρά Θάλασσα και στον κόλπο του Άντεν. Λένε πως με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουν τους Παλαιστινίους της λωρίδας της Γάζας.

Tags
Back to top button