Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χρησιμοποιούσε πλαστές αποδείξεις κατάθεσης χρημάτων για αγοραπωλησίες κινητών

Για απάτη με τη χρήση πλαστών αποδείξεων κατάθεσης χρημάτων τις οποίες χρησιμοποιούσε για αγοραπωλησίες κινητών μέσω αγγελιών, συνελήφθη 38χρονος στον σταθμό των ΚΤΕΛ Λιοσίων.

Ο συλληφθείς είχε και συνεργό, χρήστη σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απόπειρας απάτης καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, στις 24 Ιανουαρίου μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων πολίτης προκειμένου να καταγγείλει ότι στις 22 Ιανουαρίου επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά άγνωστο άτομο, προκειμένου να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά κινητού τηλέφωνου το οποίο είχε αναρτήσει σε ηλεκτρονική αγγελία.

Στη συνέχεια, αφότου συμφωνήθηκε το χρηματικό ποσό της αγοραπωλησίας και ο τρόπος αποστολής του, ο 38χρονος του απέστειλε πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης. Ακολούθως, ο δράστης και κατά την διάρκεια παραλαβής του δέματος, αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσικακών Δικαιωμάτων τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και τρία κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα προέρχεται απο αντίστοιχη απάτη.

Συγκεκριμένα εξακριβώθηκε ότι ο 38χρονος, εξαπάτησε στις 20 Ιανουαρίου με την ίδια μεθοδολογία και άλλο άτομο στην περιοχή του Ψυχικού.

Tags
Back to top button