Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χίος: Mετανάστες λήστεψαν νεαρή Ελληνίδα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Δεν μπήκε καλά το 2017 για μια νεαρή Ελληνίδα η οποία έζησε στιγμές τρόμου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Χίο, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δυο άγνωστους αλλοδαπούς οι οποίοι την χτύπησαν για να την ληστέψουν.

Η άτυχη κοπέλα πανικοβλήθηκε όταν οι δράστες της επιτέθηκαν γύρω στις 11 τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και την έριξαν στο έδαφος, καθώς φοβήθηκε ότι σκοπός τους ήταν να την βιάσουν! Ωστόσο, οι άγνωστοι αρκέστηκαν να αρπάξουν από την τσέπη της το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή!

Έντρομο το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών. Λίγο αργότερα, σε μια δημοτική οδό του νησιού οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ζήτησαν από δυο αλλοδαπούς να σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, εκείνοι τους εξύβρισαν και τους απώθησαν προσπαθώντας να διαφύγουν. 

Ο 18χρονος Παλαιστίνιος και ο 19χρονος Λιβανέζος ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, αλλά πάνω τους δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απειλή και εξύβριση με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, ενώ ερευνάται αν αυτοί είχαν εμπλακεί νωρίτερα και σε άλλο επεισόδιο με αγνώστους.

Tags
Back to top button