Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χίος: Άφησαν ελεύθερο 35χρονο ιερόσυλο και διέρρηξε κατάστημα

Ανήμερα των Θεοφανείων είχε συλληφθεί ο 32χρονος Έλληνας ιερόσυλος που είχε διαρρήξει τρία παρεκκλήσια στο κέντρο της πόλης της Χίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του. Μέσα σε 18 ημέρες, όμως, συνελήφθη και πάλι για την διάρρηξη ενός καταστήματος!

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο δράστης είχε παραβιάσει την είσοδο του καταστήματος και είχε αρπάξει 350 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε την Τρίτη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο 32χρονος παραπέμφθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου. 

Την προηγούμενη φορά, ο 32χρονος είχε παραβιάσει μέσα στο διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου τις εισόδους από τα εκκλησάκια του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Σπυρίδων και της Παναγίας Μαγαζιώτισσας και είχε αρπάξει συνολικά από τα παγκάρια γύρω στα 200 ευρώ. Όμως, τα ίχνη που άφησε οδήγησαν στην ταυτοποίησή του και οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν.

Tags
Back to top button