Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Χερσόνησος: 27χρονος Αλβανός δράστης έκανε «χρυσές δουλειές»

Καλά διαβασμένα φαίνεται πως ήταν τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών που έδρασαν τον περασμένο Ιούλιο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, καθώς χτυπούσαν στοχοποιημένα σπίτια όπου ήξεραν ότι θα έβρισκαν πλούσια λεία.

Δεν είναι τυχαίο ότι, μόνο από τις έξι κλοπές που έκαναν στο διάστημα από την 1η ως τις 28 Ιουλίου, άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 100.000 ευρώ! Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρεθεί και ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του και να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Tags
Back to top button