«Με το που βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο», συμπληρώνει σε άρθρο του ο Θ. Λυμπερόπουλος, «άρχισαν και οι πρώτες αναφορές, οι πρώτες θετικές προσεγγίσεις της Uber από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».
Και καταλήγει με σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ:
Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόπτονταν για την ελληνική κοινωνία και το συμφέρον της, θα είχε στείλει σπίτι τους, όποιους με τις δηλώσεις και τις θέσεις τους δηλητηρίαζαν τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με αυτή (σ.σ.: εννοώντας στελέχη όπως η Μπακογιάννη και ο Κυρανάκης που «θεωρούν τη νομιμοποίηση της Uber μία ανέξοδη μεταρρύθμιση»). Επέλεξε όμως το δρόμο της προστασίας των στελεχών του κόμματος, κι αυτό δείχνει συνενοχή. Η ανικανότητα …
Υ.Γ.: Παρά το γεγονός ότι στο στενό του περιβάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης με παρουσιάζει ως εχθρό της Νέας Δημοκρατίας και «συνδικαλιστικό μπελά» (γι’ αυτό θέλει με νόμο να τελειώσει το συνδικαλισμό, γι αυτό κατήργησε από το καταστατικό του κόμματος τη λέξη συνδικαλισμός) εντούτοις δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας πιστός υπηρέτης του κλάδου μου, που σέβομαι και εκτιμώ την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου. Και αντέχω στον βρώμικο πόλεμο και στα εμετικά σχόλια, που εντέχνως σκορπίζουν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα γνωστά πλέον ‘’πληρωμένα’’ παπαγαλάκια.
Και για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Έχω 1,5 άδεια ταξί. Και όχι ολόκληρο στόλο όπως διαδίδουν τα παπαγαλάκια. Αν είχα χρήματα πάλι ταξί θα αγόραζα. Με αφήνουν αδιάφορο τα σπίτια στο Παρίσι και οι επενδύσεις με θαλασσοδάνεια. Και παρά τα πενιχρά μου έσοδα, δεν ξέχασα ποτέ να πληρώσω τους φόρους μου, οι τις δόσεις των δανείων μου.
Η διαφορά μου με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι ΜΟΝΟ ιδεολογική. Πιστεύω στον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, στην δικαίωση της εργασίας, στην οικονομική δικαιοσύνη, στο δικαίωμα του ανθρώπου για δημιουργία και ιδιοκτησία. Υπηρετούν τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, θέλουν την καθιέρωση των ιδιωτικών μονοπωλίων και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Πιστεύω ότι η οικονομία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο. Υιοθέτησαν τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης και της διαπλοκής, σύμφωνα με τους οποίους , οι άνθρωποι πρέπει να υπηρετούν την οικονομία.