Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τζιάνι Πιτέλα: «Ανεπιθύμητος ο απεσταλμένος του Ν. Τραμπ στις Βρυξέλλες – Διακυβεύει το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης» (βίντεο)

Ανεπιθύμητος είναι ο άνθρωπος που θέλει να διορίσει ο Τραμπ ως πρεσβευτή των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες, Τεντ Μάλοχ στην Ευρώπη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Τζιάνι Πιτέλα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του Σκάι, ο Μάλοχ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ενδιαφέρον στοιχείο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα είναι γιατί η χώρα βρίσκεται και πάλι στο χείλος του γκρεμού. Είναι σαν να έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα τελειώσει ποτέ; Πιστεύω ότι αυτή την φορά οι πιθανότητες είναι ισχυρότερες ότι η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ».

Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, ο Τεντ Μάλοχ δήλωσε: «Η αίσθησή μου είναι ότι το ευρώ είναι σε μια αληθινά προβληματική ζώνη, σε λίγο θα αξίζει όσο το δολάριο. Θα μπορούσε δυνητικά – δεδομένων των πολιτικών συνθηκών στην Ευρώπη – να υπάρξει μια κατάρρευση του ευρώ».

«Ο υποψήφιος πρέσβης συνεχίζει να λέει μη αποδεκτά πράγματα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Πιτέλα.

«Πρώτα είπε ότι ο στόχος του ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ε.Ε. είναι να την καταστρέψει, τώρα θέλει να καταστρέψει το ευρώ και να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, είναι persona non grata που διακυβεύει τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Ελλάδας», συμπλήρωσε ο κ. Πιτέλα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button