Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τσίπρας για τη στάση του το 2014: «Όταν είσαι πρωθυπουργός εκπροσωπείς & όσους έχουν καταθέσεις & όσους δεν έχουν»

«Εξηγήσεις» για τη στάση του απέναντι στην προηγούμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, όταν ο ίδιος ήταν ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στη διάρκεια των κοινών του δηλώσεων με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

«Στήριζα τις διαδηλώσεις και τον πρώτο καιρό ως πρωθυπουργός. Στήριζα μια προοπτική ενός προγράμματος βιώσιμου, χωρίς τη βάσανο μιας λιτότητας που δεν θα έδινε ελπίδα και προοπτική», ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας:

«Όταν είσαι πρωθυπουργός, εκπροσωπείς και αυτούς που διαδηλώνουν και αυτούς που φοβούνται τις διαδηλώσεις, αυτούς που φοβούνται ότι θα χάσουν τις δουλειές τους. Και αυτούς που δεν έχουν τίποτα να χάσουν αλλά και αυτούς που ενδεχομένως να έχουν κάποιες καταθέσεις στις τράπεζες από το υστέρημα μιας ζωής. Είσαι υποχρεωμένος, εκτός από το να διεκδικείς το δίκιο σου, να ακολουθείς τον δρόμο του ρεαλισμού και να αναζητάς την κοινή συνισταμένη».

Όπως σημείωσε, «αυτή είναι μια δύσκολη συνθήκη στην οποία βρίσκεται κάθε άνθρωπος όταν αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες».

«Καταφέραμε να βρούμε τον δρόμο εκείνο που θα υπερβεί την κρίση, δίνοντας την δυνατότητα σήμερα να λέμε ότι οι δυσκολίες είναι πίσω μας», ανέφερε ακόμα.

Tags
Back to top button