Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρόμος στον αέρα: Εννιά τραυματίες σε πτήση της KLM (βίντεο)

Τουλάχιστον εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα αεροπλάνο των Royal Dutch Airlines με κατεύθυνση το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έπεσε σε σοβαρές αναταράξεις…  
 

Πολλοί επιβάτες έφυγαν από τις θέσεις τους, ενώ αντικείμενα «πετούσαν» μέσα στην καμπίνα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην πτήση της KLM KL887 από το Άμστερνταμ προς το Χονγκ Κονγκ, ενώ τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια. 

Το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις ξαφνικά και αναπάντεχα, λίγο αφότου είχε σερβιριστεί το πρωινό, αναφέρει η εφημερίδα South China Morning Post.

«Ο πιλότος μας έλεγε ότι επρόκειτο να προσγειωθούμε σε 30 με 40 λεπτά. Ενώ ακόμα μιλούσε, ένιωσα να ταράζομαι, σαν ελεύθερη πτώση», περιέγραψε ένας από τους επιβάτες.   

Tags
Back to top button