Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τρομακτικό: Μοντέλο πήγε να χαϊδέψει σκύλο κι εκείνος της κατασπάραξε το πρόσωπο! (φωτό)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία στην Αυστραλία, όταν δέχθηκε μανιασμένη επίθεση από εξαγριωμένο σκυλί, στην προσπάθεια να το χαϊδέψει.

Η Σούζελ Μάκιντος, που ζει σε περιοχή του ανατολικού Λονδίνου, επισκέφθηκε φίλους της στη νοτιοδυτική Αυστραλία, όταν συνέβη το τρομερό περιστατικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όλοι μαζί πήγαν για κάμπινγκ στην απομονωμένη περιοχή Πέμπερτον, όπου δεν πιάνουν σήμα τα κινητά τηλέφωνα και το κοντινότερο σπίτι απείχε τουλάχιστον μια ώρα δρόμο.

Ο φίλος ενός μέλους της παρέας έφερε μαζί του και τον σκύλο του. Έπαιξαν μαζί του όλη μέρα και τη νύχτα τον έβαλαν να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Και τότε, θυμάται η 23χρονη, έγινε το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της: «Πήγα πάρω κάτι από το αυτοκίνητο. Χάιδεψα τον σκύλο, αλλά μου όρμηξε στο πρόσωπο. Δεν έκανα κάτι για να τον προκαλέσω. Έπεσα πίσω κι ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται. Το πλευρό του προσώπου μου και το στόμα μου είχαν ξεριζωθεί. Έμοιαζα με τον Joker [από την ταινία Μπάτμαν].»

Η κοπέλα πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες των χειρουργών ακόμη και σήμερα δυσκολεύεται να σηκώσει το άνω χείλος της, καθώς οι μύες έχουν υποστεί σημαντική βλάβη από το δάγκωμα του σκύλου, που ήταν διασταύρωση Στάφορντσαϊρ και Πίτμπουλ.


 

 

Tags
Back to top button