Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τρίπολη: Αλβανός κυκλοφορούσε με κλεμμένη μηχανή πέντε χρόνια

Ο 27χρονος Αλβανός είχε κλέψει το δίκυκλο το 2012, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Επί μια ολόκληρη πενταετία κυκλοφορούσε σαν… κύριος στην Τρίπολη με μια μοτοσικλέτα που δεν του ανήκε, ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος την είχε κλέψει το 2012 έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην ίδια πόλη!

Τελικά, όμως, ο 27χρονος αλλοδαπός δεν απέφυγε την παραπομπή στην δικαιοσύνη, αφού οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας εξιχνίασαν την κλοπή του δίκυκλου και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η κλεμμένη μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, έστω και αργά.

*** «Ξινή» βγήκε η συμμετοχή του σε μια κοινωνική εκδήλωση σε κέντρο διασκέδασης στον Καρτερό του Ηρακλείου το μεσημέρι της Κυριακής, για τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. Όσο ο καλεσμένος διασκέδαζε, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, άρπαξαν τον φορητό υπολογιστή του και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

*** Τις τρεις από τις τέσσερις ζάντες ενός φορτηγού, αξίας 300 ευρώ, έβγαλαν για να τις πουλήσουν για παλιοσίδερα τρεις Έλληνες ηλικίας 27, 40 και 19 χρόνων στο Αγρίνιο! Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν και οι ζάντες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του φορτηγού.

Tags
Back to top button