Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τρεις ληστείες σε ισάριθμα εργοστάσια από την ίδια συμμορία μέσα σε 24 ώρες!

Επί ποδώς βρίσκεται η αστυνομία μετά τις τρεις επιθέσεις μέσα σε 24 ώρες σε μεγάλα εργοστάσια από ομάδα σκληρών κακοποιών που εισβάλλει τα ξημερώματα και «ξηλώνει» τα χρηματοκιβώτια. 

Η πρώτη επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο εργοστάσιο μπισκότων στο Σχηματάρι και η δεύτερη σήμερα τα ξημερώματα στους Μύλους Ασωπού στα Οινόφυτα. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένα αυτοκίνητα.  

Λίγο αργότερα έγινε νέα ληστεία και στο εργοστάσιο ειδών προσωπικής υγιεινής «Septona»

Λίγο μετά τις 4 το πρωί ομάδα έξι με επτά ατόμων πλησιάζει στα γραφεία του εργοστασίου που βρίσκεται στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και καθώς γνώριζαν ότι δεν υπήρχε φύλακας εισέβαλαν στο εσωτερικό, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν με ένα BMW. Το αυτοκίνητο, τύπου SUV που είχε κλαπεί από την περιοχή της Φιλαδέλφειας βρέθηκε μία ώρα αργότερα καμένο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Λίγες ώρες νωρίτερα πιθανότατα η ίδια συμμορία, αυτή τη φορά αποτελούμενη από πέντε κουκουλοφόρους πλησίασε τις εγκαταστάσεις εργοστασίου παραγωγής μπισκότων και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον 50χρονο φύλακα, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που που περιείχε χρήματα και επιταγές. 

Η επίθεση έγινε στην περιοχή του Σχηματαρίου ουσιαστικά στην ίδια ακτίνα και εκτιμάται ότι είναι έργο της ίδιας συμμορίας που πιθανότατα αποτελείται από ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση. 

Tags
Back to top button