Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Αυτό δείχνει το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο που τον «καίει»;

O ίδιος αρνείται τα πάντα. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Την αλήθεια ίσως να μην τη μάθουμε ποτέ. Ωστόσο και μόνο που «αιωρείται» μια συζήτηση που εμπλέκει τον άνθρωπο που… ακόμη δεν ορκίστηκε ως ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, σε σενάρια με ιερόδουλες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρωσία, που προσελήφθησαν για ένα «ιδιαίτερο» show ως εκδίκηση στο ζεύγος Ομπάμα, είναι αρκετό για να είμαστε απαισιόδιοξοι για τα επόμενα τέσσερα -τουλάχιστον- χρόνια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, περί ού ο λόγος…

Η συζήτηση, λοιπόν, για ένα υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο, γυρισμένο στη Ρωσία, με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και τί δείχνει; «Golden showers«. Δηλαδή… ο όρος που χρησιμοποιείται για την ουρολαγνεία (!). Οι πληροφορίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδίασε μια «εκδίκηση» για το ζεύγος Ομπάμα, σε ρωσικό έδαφος.

Ο Farhad Manjoo, που εργάζεται για τους New York Times, έχει αναρτήσει στο Twitter ένα έγγραφο, το οποίο υποτίθεται πως περιέχει πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες αναφέρουν τα εξής:

«Σύμφωνα με την πηγή D, που ήταν παρών-ούσα στο περιστατικό, το ταξίδι του Τραμπ στη Μόσχα περιελάμβανε και το να κλείσει την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Ritz Carlton, όπου γνώριζε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα (την οποία μισεί) είχαν μείνει σε ένα από τα επίσημα ταξίδια τους στη Ρωσία, για να βεβηλώσει το κρεβάτι στο οποίο είχαν κοιμηθεί, προσλαμβάνοντας μερικές ιερόδουλες για να κάνουν «Golden showers» μπροστά του«.

 

 

Ο ίδιος ο Τραμπ, στην πρώτη του και επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, ως νεοεκλεγείς Πρέοδρος, εξαπέλυσε επίθεση σε δημοσιογράφο του CNN, αλλά και στο site Buzzfeed, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Επειδή δημοσίευσαν πληροφορίες για το ζήτημα.

Τους απαγόρευσε να κάνουν ερωτήσεις και πλαγίως… αρνήθηκε τις κατηγορίες για το «ροζ» βίντεο, με το επιχείρημα (σ.σ. λέμε τώρα) ότι είναι «πολύ υποχόνδριος». Που ίσως και να είναι, αλλά αυτό από μόνο φυσικά δεν συνιστά ένα αδιάψευστο «αλλοθι» για το αν συμμετείχε όντως σε όσα του αποδίδονται.

Στη συνέχεια προσέθεσε ακόμη πως συμβουλεύει όλους τους συνεργάτες τους, όταν φεύγουν από τις ΗΠΑ να είναι πολύ προσεκτικοί στο τί κάνουν, γιατί «παντού μπορεί να υπάρχουν κάμερες».

 

Εκτός αυτών, έχει αναρτήσει από χθες και μια σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter, στις οποίες αρνείται τα πάντα και κατηγορεί τους «δήθεν κατασκόπους» πως απλά θέλουν να αποφύγουν μηνύσεις, ενώ βλέπει τους πολιτικούς του αντιπάλους, τόσο από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, όσο και των Ρεπουμπλικανών, πίσω από αυτή την ιστορία…

 

Tags
Back to top button