Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Τ.Πασκουάλ: «Τηρήσαμε το πλάνο μας στην άμυνα και την επίθεση ως το τέλος»

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον αποψινό δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου ο προπονητής των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του μέσα στο ΣΕΦ και στις δηλώσεις του στάθηκε στην τήρηση του πλάνου που είχε ζητήσει από τους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει το «διπλό» στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Κατά την .άποψή μου κάναμε ένα άριστο παιχνίδι στην άμυνα και την επίθεση. Παίξαμε σαν ομάδα και παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ και κάθε κατοχή. Επίσης τηρήσαμε το πλάνο μας στην άμυνα και την επίθεση ως το τέλος. Γι’ αυτό και νικήσαμε και γι’ αυτό χαιρόμαστε.

Θα παίξουμε στον πρώτο μας τελικό φέτος και θέλω να πω στους φιλάθλους μας πως είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτούς. Ελπίζουμε να κάνουμε έναν καλό τελικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σαν τον Άρη, που θα είναι δύσκολος. Όμως τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια μας», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Κάναμε κάποια διαφορετικά πράγματα στο σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και στην επίθεση. Στο ματς της Euroleague ήμασταν καλοί στο 5 εναντίον 5, αλλά όχι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Αυτό το βελτιώσαμε, όπως και τα ριμπάουντ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δύσκολο. Το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά στα επόμενα ματς θα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά».

Tags
Back to top button