Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τους 21 έφτασαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε σχολείο της Κένυας

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε κοιτώνα δημοτικού σχολείου στην κεντρική Κένυα μετρά ήδη 21 νεκρούς, όπως αναφέρει νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο  η κυβέρνηση, ενώ πολλοί μαθητές εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η πυρκαγιά στην Ακαδημία Χιλσάιντ Ενταράσα της κομητείας Νιέρι εκδηλώθηκε την Πέμπτη γύρω στα μεσάνυχτα σε έναν κοιτώνα όπου κοιμούνταν περισσότερα από 150 αγόρια. Το σχολείο, που έχει 800 μαθητές, ηλικίας από 9 έως 12 ή 13 ετών, βρίσκεται σε ημιαγροτική περιοχή κάπου 170 χλμ. βορείως της πρωτεύουσας Ναϊρόμπι.

Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 21, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ισαάκ Μουαούρα. «Οι έρευνες για τους θανάτους ολοκληρώθηκαν. Με μεγάλη λύπη αναφέρουμε ότι 19 σοροί βρέθηκαν στο μέρος αυτό», είπε στους δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι δύο ακόμη θύματα κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Προηγούμενος απολογισμός που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τον πρόεδρο Γουίλιαμ Ρούτο έκανε λόγο για 18 αγόρια που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά.

«Είναι απίστευτα οδυνηρό για τη χώρα να χάνει τόσους πολλά υποσχόμενους νέους Κενυάτες. Είναι βαριά η καρδιά μας. Πρόκειται για μια καταστροφή πέρα από κάθε φαντασία», δήλωσε ο πρόεδρος Ρούτο.


 

Tags
Back to top button